Guszti interjú

gamerek hu mini

Szia Guszti!

Tudjuk hogy ajka mellett élsz vidéken. Nem vonz a fővárosi nyüzsgés?

kanalis

Sziasztok!
De igen, bár hogy ott is éljek azt nem tudom elképzelni, én ahhoz túl "csöndben" nőttem fel, falun. Ennek ellenére persze a móka kedvéért nagyon jó felnézni néha, és remélem egyre sűrűbben "ugorhatok" fel Pestre. :)

gamerek hu mini Csatorna név elég szokatlan. Hogy született?
kanalis Nos igen, valóban mókás név, és szeretnek a nézők is elszórakozni vele. Igazából ha jól emlékszem akkor már sokadik napja nyomtuk a gamelést bezárkózva a Genesszel (kisebbik tesóm), majd a nagyobbik testvérem Gab jött be az ajtón azzal (bevallom akkor már gyülekeztek a büdös zoknijaink stb szanaszét félreszórva) hogy mi ez a szag, mintha a kanálisban rohadnátok, miért nem nyittok ablakot néha, és hogy lehet egésznap ittbennt játszani? Hát...lehet. Lehet egésznap játszani. Akkor röhögtünk hogy milyen poén lenne csinálni egy olyan Youtube csatornát hogy Gamingkanális...ahol mindig büdös van. És játék. Fúj! :/
gamerek hu mini Olyan ritka, amikor nállam idősebb gamerrel beszélek(42)... Mesélj a gyerekkorodról.
kanalis Nos először is: Márciusban lettem 28, a 42-vel csak szivatom a nézőket, és a legtöbben elhiszik! :D És hogy miért 42? A Galaxis útikalauz stopposoknak című könyvből kiderül!
gamerek hu mini

Akkor én megint idősebb vagyok...
Család hogy bírja/viseli ezt az életmódod?

kanalis Igazából csípik, sőt ámulnak is, hogy miazhogy nekem "rajongóim" vannak ( amin én is meglepődök még mindig) szóval egyértelműen pozitív az egész.
gamerek hu mini Mik voltak az első gamer élményeid? Mert mindenkinek volt első... Én a blizzardos The lost vikings-el, Warcraft 1 el kezdtem. Te?
kanalis Nahát azok igazán remek játékok voltak :) Mi Commodore 64-en kezdtük ( Creatures, H.A.T.E, Last Ninja és társaik) aztán később Amiga 500-as gépem volt és aztán így tovább egészen a mostani modern gépekig.

Micsoda időszak volt. Ja igen, és sokat nyomtuk unokatesómék Super Nintendoját, ami szétvitte az agyunkat akkoriban hogy milyen brutál jó.
gamerek hu mini Vannak retró játékok is a csatornán mi a szived csücske?
kanalis Azok talán a fentebb említett C64-es címek. Ha tetszik a nézőknek ha nem, valószínűleg azokat is "lelájvolom" majd. A vicc az egészben hogy valamiért nagyon imádják a retro streamjeim!
gamerek hu mini Mit tanultál, mit dolgozol?
kanalis Szakácsnak tanultam, de hogy őszinte legyek: az oktatás, valamint bármi olyan dolog ami engem keretek közé akart szorítani..egyszerűen fail-ozott nálam. Nem tudtak beállítani a sorba sohasem :) Elég nehéz munkát végeztem egy gumivulkanizáló üzemben (hú de büdös volt az is!) majd az itt megkeresett és félretett pénzből megcsináltam a Youtube csatornát gyakorlatilag. Azért hagytam ott a melót, hogy ezt csinálhassam. Nem titkolt szándékom egyszer ebből megélni. Hisz ahogy tartja a régi mondás: "Válassz olyan munkát, amit szeretsz csinálni, és soha életedben nem kell dolgoznod!"
gamerek hu mini Mit jelent számodra a zene? Tudom, hogy gitározol. Milyen szinten űzöd?
kanalis Hát sajnos csak hobbi, de amiket szeretek azokat azért úgy el tudom játszani. Szeretném ha kicsit előtérbe kerülnének majd ezek a dolgaim is a játékok mellett, erre tavasz/nyár tájékán sort is akarok keríteni, egyelőre még nem tudom pontosan milyen formában.
gamerek hu mini Nem titok, hogy nem egyedül csinálod a csatornát, hogy oszlik meg a munka?
kanalis Igen, a legtöbb időt Genesszel együtt fektetjük ebbe, ha montázst kell vágni, akármit szerkeszteni kell, akkor csakis Ő az akit szólítok. Szóval mondhatni a technikai részeket ő csinálja, az "entertainment" részét én. Gab pedig, a nagyobbik tesóm, a karbantartó: ha meghal a gép rohan alkatrészért, megjavít, beállít, letisztít, megvásárol, megcsinál mindent. Ilyen szempontból azt hiszem el vagyok látva, nem semmi csapatom van. Még jó hogy ennyi tesóm van, és még bátyámat nem is említettem!
gamerek hu mini Annyi fajta játék van nálad, moba, hack&slash, rpg, stratégia, fps, horror, még repülő szimulációt is ha sportnak tekinthetjük rocket league-t akkor az is van. Most már hogy műzlizel mondhatjuk hogy tényleg minden van a palettán. Szépen növekedik a csatorna. Mi lesz a következő lépés? Mit vársz 2016-2017 től?
kanalis A következő lépés a fentebb is említett zene dolog, vagy bármilyen egyéb, szórakoztató vicces jelenetek, ezeket szeretném visszahozni, régen is volt pár hasonló, legyen az zenés videó vagy akármi.
Gyakorlatilag ebben az irányban és ütemben szeretnénk haladni tovább, és minnél több embernek megmutatni a hülyeségeinket. :)
gamerek hu mini Tetszett ahogy segítettél Papinak a 24 órás stream során, ott kifejtetted, hogy te nem bírnád ki, mikor próbálod meg? Neki is sokkal könnyebben ment volna ha nem másnapos, vagy aznapos...
kanalis Most ahogy ezeket a sorokat írom, villog a Skype, Benivel beszélgetek a Játékőrület Youtube csatornától, és tervezzük a következő adást. Tegnap este fél nyolctól streamelek, és most fejeztem be pár perccel ezelőtt. Most 12:44 van. És mindjárt jön a következő. Ha mondhatjuk hogy kisebb-nagyobb szünetekkel, de ez egy 24 órás live, akkor úgynézki ez valóban az! És igen tényleg nagyon jó volt Papinak segíteni, nem semmi élmény volt, de olyan kevés szünettel mint Ő, nem bírnám!
gamerek hu mini Általánosságban mondhatom, hogy nem versengtek egymással, hogy ki a nézettebb, kinek mennyi a feliratkozója, tetszik a hangnem a közönséggel, és az egész hangulat. Ide sorolhatom (Papi, Xefi, Lina, Ebeni, stb.) Tudatos?
kanalis Nem igazán tudatos szerintem, egyszerűen olyan jó emberek, és annyi a közös téma, érdeklődés (eleve ez az egész Youtube dolog) hogy elkerülhetetlen volt hogy összetalálkozzunk a világhálón valamilyen formában, és megismerjük , megkedveljük egymást. Viccből esetleg előfordul hogy beszólunk ezt azt (persze annyi feliratkozónál már nagy az arcod) de ez persze mindig csak móka! :)
gamerek hu mini Szereted a mikor lesz kérdést? Már többen bevezettek on-line naptárat ennek megellőzése érdekében, plusz jobban tudják időzíteni a nézők is. Te  is tervezel?
kanalis A mikor lesz kérdés borzasztó! Ezután instant ban fog járni érte! (nemár.) Igen, hallottam róla amúgy, de ez nálam lehetetlen, nagyon ingadozik néha a hangulatom, rossz lenne igazodni valami olyanhoz amihez épp nincs kedvem, ráadásul sok játékot például egy ARK : Survival Evolved-et nem lehet csak úgy beiktatgatni előre, mindenki máskor ér rá a csappatagok közül (ugye klánokról beszélünk stb) hogy szerintem ezt lehetetlen lenne számomra megoldani. Jobb így kötetlenül, mindig meglepem a nézőket valamivel. :)
gamerek hu mini

Milyen ötleteid vannak a csatorna növekedésére, mi lesz a jövőben, lesznek e új rovatok a gyakori kérdések például elég egyedi volt amit mondhatunk a műzli részének is. Várható-e hasonló?

kanalis

Ó igen, a Gyakori kérdések sorozat..azt többen is kérték. Valószínűleg modernebb formában de vissza fog térni.Mindenképp. Főleg hogy azóta azért már sokkal jobban tudok és merek is beszélni a régi önmagamhoz képest.Meg persze szeretnék még hasonló dolgokat bevezetni és kitalálni, ilyenekre lehet számítani igen!

gamerek hu mini

Mondhatjuk fiatal csatornának, az első videók nincsennek 1 évesek, szerinted minek köszönhető a siker? Elégedett vagy ezzel?

kanalis

Hát, ha ezt nevezhetjük sikernek..akkor elégedett vagyok igen :D Komolyra fordítva a szót: Igen. Őszintén, azt hittem 500 feliratkozóm se lesz egyhamar. Nemhogy ennyi amennyi mostvan. Bőven elég így a tempó, így is rengeteg levél meg stb jön amire még válaszolni sem tudok sajnos (de igyekszem)!  És hogy a siker minek köszönhető, azt kérdezed...hát..imádom csinálni amit csinálok. Őszintén. Máskülönben már beleőrültem volna, semmit se bírtam szerintem soha ennyi ideig csinálni. A nézők is észrevennék ha nem csinálod őszintén és szeretetből... és persze adjuk önmagunkat..akkor is ha kinevetnek..akkor is ha sírnak..vagy éppen mosolyognak rajtunk. Ezek mi vagyunk. Köszönöm ezeket a király kérdéseket, és minden jót kívánunk a Gamerek.hu oldalnak a jövőben!

gamerek hu mini További sikert kívánok és köszönöm a beszélgetést!

 

Ha tetszett likeoljátok, de hozzá is szólhattok.


Az oldal használatával elfogadom a gamerek.hu/cookie-iranyelvek oldalon található cookie használatára vonatkozó irányelveket.

Ok