NextWorld2

Videók száma:
564 db
Fejlesztő(PC):
Z-Co Media Kft.
Kiadó(PC):
Z-Co Media Kft.
Összes videót megnézem

A NextWorld 2 Magyarország egyik legsikeresebb ingyen játszható, magyar nyelvű, MMORPG játéka! Több százezer felhasználó regisztrált már hozzánk, és minden nap több ezren keresnek és találnak itt kikapcsolódást. Regisztrálj, töltsd le ingyenesen a játékot, majd indítsd el, lépj be és hozd létre a hősödet! A hősöddel ezután egy fantasy világban, Karzeren találod magad, ahol ebben a pillanatban is több ezer másik magyar férfi és nő beszélget, kereskedik, ismerkedik, harcolnak egymással vagy egymás ellen, vagy e különleges világ szörnyeivel.

Karzer egy börtönvilág, ahová a nagy hatalmú Isigúrok egy hosszú háború után száműzték saját, harcra teremtett gyermekeiket, így az embereket, az orkokat, a sárkányokat, a pixie-ket és rengeteg más teremtményt. Eme lények azok, amiknek lételeme az erőszak, a konfliktus, a pusztítás, a tartós békét természetüknél fogva elutasítják.

Karzer legnagyobb kontinense Kigan, az itt élő emberek és más-fajúak korszakokon át harcoltak egymással a területekért, mígnem egyesültek a legnagyobb veszedelem, a Démonrégens ellen. Legyőzése után beköszöntött a három királyság, a Triangulum kora, de a vész sosem múlt el teljesen – egy prófécia szerint ugyanis a Démonrégens feltámadhat.

Ma, a Triangulum korában a három birodalom, azaz a Selakim Királyság, a Quila Királyság és a Rusus Köztársaság bár egymással feszültségben állnak, összességében jólétben, gazdagságban uralják Kigant. Ám a határokon az orkok egyre merészebb támadásokat hajtanak végre a karavánok és falvak ellen, és egyéb szörnyetegek is felütötték a fejüket. A támadások szervezettek és célra törőek, mintha valaki vagy valami irányítaná a bestiákat. Talán a Démonrégens tért vissza? Vagy valaki más próbál újra Kiganra törni? Csatlakozz a három birodalom valamelyikéhez, lépj be az orkok ellen induló seregbe és légy Te az, aki fényt derít a baljós rejtélyekre.Creative Commons License Ez a szöveg a magyar Wikipédia NextWorld2 című szócikkéből származik (a változat dátuma: 2015. augusztus 18.). A CC-BY-SA-3.0 licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.

Gamerek akik játszottak vele:

Az oldal használatával elfogadom a gamerek.hu/cookie-iranyelvek oldalon található cookie használatára vonatkozó irányelveket.

Ok