Lina interjú

gamerek hu mini Szia Lina!
Köszönöm szépen, hogy rendelkezésemre álltál, erre a rövid interjúra!

Mesélj nekem a mindennapjaidról, még jelenleg is szinkronozol?
lina logo

Nos hát a hétköznapjaim úgy telnek hogy iskolába járok. Éppen egy OKJ-n vagyok Pénzügy és Számvitelen. Aztán ha vége a napnak hazajövök,és vagy liveozok ha van kedvem és nem kell tanulnom,vagy pedig TS-en beszélgetek a többiekkel,vagy kockulunk valamin. :3
Hétvégén pedig általában a barátaimmal vagyok.

Szinkronozom még igen,a Dragonhall.hu-nál vagyok reklám felolvasó. Ez egy animés oldal,mely a szinkronos animékkel foglalkozik jobban,de természetesen más animék is megtalálhatóak itt. Ezek ha megjelennek vagy elkészülnek, akkor csinálunk hozzá reklámot és azzal együtt jelentetjük meg őket. Aki ismerte a régi A+-t mondhatni ez az A+ csöppnyi világa.

gamerek hu mini  Miben játszottál, milyen szerepeket vállalnál még szívesen?
lina logo  Nem konkrét animékben vagyok szinkronos, de későbbiekben ez változhat hogyha mindig előrébb és előrébb leszünk.
gamerek hu mini  Modellkedés?
lina logo Áh én nem vagyok annyira benne ebbe a dologba. Egyszer tettem egy ismerősömnek szívességet hogy legyen még kiállítani való képe,akkor adtam be a derekam egy egyszerűbb,amatőr fotózásra,de amúgy nem vagyok annyira oda a fotózásokért.
gamerek hu mini  Mit jelent számodra a zene?
lina logo A zene számomra fontos, mindig a hangulatomhoz kapcsolódóan hallgatok zenét. Általában ha hallok egy zenét de a szövegét nem nagyon nézem, általában már akkor érzem hogy ez a zene valamilyen formában rólam szól, vagy éppen akkori helyzetemhez kapcsolódik. Utána megnézem a szöveget és lám tényleg így van. Énekelni is nagyon szeretek, megnyugtat, sokszor van hogy észre se veszem mikor hangosan énekelek. :D Más emberek elé is kiállni és a színpadon énekelni valami elképesztő érzés.
gamerek hu mini  Hogy tudod az idődet beosztani, hogy a párodra, családra is legyen időd a munka, tanulás és a videózás mellett?
lina logo Mindig mindenre van időm általában. Ha videót kell felvenni akkor megteszem ezt hétköznap, de mostanában már csak Liveozni szoktam, mert rájöttem ez sokkal jobb. Páromra hétvégén és általában minden nap beszélünk. Vele is szoktam Liveozni,és sokat kockulunk együtt. :D
gamerek hu mini  Családalapítás, vagy karrier tervezés?
lina logo  Inkább a karriere összpontosítok, nem tervezek családot. Magamból akarom mindig a legjobbat kihozni hogy testileg és lelkileg is jól érezzem magam,és sikeres legyek valamennyire.
gamerek hu mini  Az időhiány + lustaság miatt egyre több a live, vagy izgalmasabbnak tartod ezt a formát?
lina logo Rájöttem, hogy liveozni sokkal jobb, mint felvenni a videót megvagdosni, és így is hosszú. Nem látom értelmét,így live-ba meg nyugodtan addig játszhatok, ameddig akarok. Általában egy videónál leállítom kb. fél óra után, hogy ne legyen túl hosszú. a Live sokkal jobb, mert akár másfél órás is lehet és nem kellett megvagdosni se. A gameplayek már így lesznek inkább láthatóak, viszont a Vlog természetesen megmarad felvett formában, vagy akármi más hülyeségem ami eszembe jut.
gamerek hu mini  Egyre több a játék videó és kevesebbnek tűnik a vlog az utóbbi időben, ez sem véletlen ugye?
lina logo Nagyon szeretek kockulgatni,és minden délután szoktam ám játszani,és úgy gondoltam hát akkor Live-ozom inkább mint hogy videózzam a dolgot, közben még tudok beszélni a nézőimmel is sokkal előnyösebb. Vlog igazából azért nincs nagyon mert fogalmam sincs miről csinálhatnék, kellenének értelmes témák amiket kifejthetek.
gamerek hu mini  Egyre több videóssal láthatunk, elmesélnéd, hogy alakultak ki ezek a kapcsolatok, barátságok?
lina logo

Húúú hát sokan megtaláltak, és néztek engem, rám irtak, beszélgettünk pár szót. De őket így általánosságban youtuberól ismerem, ahogy ők is engem.
Amik kicsit másak:
Igazából Paplovagot emelném ki a legjobban mert őt már videózás előttről is ismertem. Közös társaságba jártunk, közös bulira, ám csak köszönő viszonyban voltunk. Aztán elkezdtünk beszélni a videózásról, és egyszerre kezdtünk el videózni, mindig számolgattuk ki mennyi feliratkozónál tart, ki előz le kit, végül jól lehagyott, de remélem majd beérem . :D Szóval ő személyes jó barátom.

Másik akit kiemelnék ő 6Zacky vagy más néven ZackyFPS. Vele TS-en ismerkedtem meg,és annyira egymásra hangolódtunk hogy már az urammá változott :D Ez tényleg a világ legnagyobb véletlene volt, előtte én nem is néztem őt, ő nézett engem néha kommentelt, végül TS-en jöttem rá hogy ő igazából egy videós. :D Sztárpárok vagyunk pls :D

Harmadik nagyon jó barátom az pedig KY0 akit igaz hogy youtubeon találtam meg, de mintha régebben is láttuk volna már egymást mert sokat jártunk szintén közös bulira. Ő vele így vettem fel a kapcsolatot, ám sokat lógunk együtt így szintén Zackyvel és Papival.

gamerek hu mini  Hogy tudod kezelni a férfi rajongók támadásait? Olvastam pár vicces kommentet...
lina logo Néha vannak nokik akik beírják hogy de meg… téged xD De igazából az 1 éves pályafutásom alatt max 5x volt valami rossz megjegyzés vagy durva. Nem nagyon vannak beteges férfi rajongóim. Leveleket se kapok sokat, sőt néha van hogy egyáltalán nem, aztán van hogy kapásból 4-et. Általában játszani akarnak velem valamilyen game-el és ennyi, ezt meg könnyű kezelni mert ha ember hiányba vagyok akkor még jól is jön.
gamerek hu mini  Nemrég együtt néztünk Papi live-ot, másokat is nézel? Kik a kedvenceid, és miért?
lina logo Hát Paplovaghoz mindig benézek elvégre jó barátom mint meséltem előbb. Másokat is nézek természetesen. Alexovics a legkedvencebb kedvencem a nagy videósok közül. Más egyéb pl: YourFavoriteSallai, iSün, Herby.
Természetesen a barátaimat mindig nézem: 6Zacky, Ky0.
gamerek hu mini  Mit tervezel a csatornádon jövőre, lesz esetleg vmi újítás?
lina logo  Mindig jönnek az ötletek, ha persze sikerülnek, a változás észrevehető lesz, hogy új tartalom van jelen. :)
gamerek hu mini  Jövőre Playit, mondocon?
lina logo  Playitre szinte mindig megyek, és mostanában mondoconra is eljárkálok szóval számítani lehet rám.

 

 

Ha tetszett likeoljátok, de hozzá is szólhattok.


Az oldal használatával elfogadom a gamerek.hu/cookie-iranyelvek oldalon található cookie használatára vonatkozó irányelveket.

Ok