Paplovag interjú

gamerek hu mini

Szia Papi!

Nemrég kezdtelek el követni, iszonyat live game termelő vagy. Napi szinten minimum 2 óra műsor.
Hogy a manóba tudsz ennyit liveozni :)?

 

paplovag img

Sziasztok!
Nagyon szeretek játszani és hát szerintem aki szeret játszani napi 2 órát csak játszik egy nap. Én így ezt streamben bonyolítom le. Streamen kívül nem, vagy csak nagyon ritkán szoktam játszani.

 

gamerek hu mini Kezdjük is az elején, mesélj a kezdetekről! Miért pont a youtube? Miért nem a twitch, ha már liveozol?
paplovag img Oh hát az első lépések még Twitchen történtek, aztán észrevettem, hogy át lehet tölteni a youtube-ra a streameket utólag. Miután belekóstoltam a youtube-ba elkezdtem videózni, majd rájöttem nekem valahogy az élő adások koncepciója sokkal közelebb áll a szívemhez, így visszatértem a streameléshez. Azért a youtube-n mert akkoriban sok gond volt a Twitch-el. Bufferelés, némítások stb. Aztán a Youtube-n most már fényévekkel jobb minőségben lehet streamelni anélkül, hogy az ember „partner legyen” ami Twitchen azért jóval nehezebben elérhető.
gamerek hu mini Milyen játékok lesznek 2016-ban? Már belekezdtél az új Rise of the Tomb Raider-be, végigjátszod?
paplovag img 2016-ban valószínűleg a legtöbb AAA címnek neki fogok menni, ez alól vannak kivételek, hiszen a fő platform nálam a PC, így az Xbox és a PS4-es exkluzív címek kimaradnak. Wii U-m van így abból biztosan lesz minden.
gamerek hu mini Multimédia fejlesztést tanultál, abban is dolgozol?
paplovag img Áh közel sem. A hálózati részét hasznosítottam a tanulmányomnak a többit kidobtam a kukába és leöntöttem benzinnel, hogy fűtésnek jó legyen.
gamerek hu mini Hobbi, sport, szabadidős tevékenység? /kocsma is ide tartozik :) / Teniszezni van időd?
paplovag img Régen nagyon sokat jártam el otthonról, vagy hívtam át barátaimat. Most, hogy már streamelek jóval kisebb lett a világ. Nagyon ritkán járok el otthonról, akkor főképp kocsmázni, vagy valami gourmet estre, esetenként azért még átjönnek a cimborák, vagy én vándorolok el, de nem jellemző. A sport teljes egészében kimarad az életemből, ezért vagyok ilyen dundi krumpli. Mostanában húzódzkodom otthon.
gamerek hu mini Hogy megy a fogyás?
paplovag img 6 kilónál stagnálok, de most már mozgok is hozzá, így hiszek benne, hogy lesz ez még jobb is. Az igazat megvallva nem ver földhöz, hogy nem vagyok kockás hasú. Alapvetően úgy akarom élni az életem, ahogy nekem jól esik, nem pedig olyan elvárások korlátai között amit idegen emberek állítanak fel nekem, hogy feleljek meg nekik.
gamerek hu mini  24 órás live, milyen játékok, nyeremények lesznek, esetleg van már valami konkrét terv?
paplovag img Konkrét terveim még nincsenek, biztosan lesznek Nintendo-s címek, mert az egyik nézőm/barátnőm átkéreckedett, hogy játszon velem a 24 órás liveban és ő nagy Nintendo fan. Ezen kívül mivel 24 óra nagyon sok idő, így várható szerintem League of Legends a nézőkkel, ARK, Rise of the Tomb Raider és egyéb végigjátszások folytatása is. Ha elkezdek már haluzni, akkor tuti beteszek egy kis Agar.io-t is, hogy rátegyek még egy lapáttal. Tavaly vicces volt a Prophunt, amikor már az utolsó órában beszélni alig tudtam. Nyeremények között elég sok nagyobb falat lesz. Több néző is ajánlott fel játékot nekem sorsolásra így félreteszegettem őket erre az időre, emellett Szati-tól pedig kaptam egy Razer klaviatúrát is, hogy osszam ki. Nem egy bontatlan termékről van szó,  de ha nem mondja, hogy használta pár hetet én nem jöttem volna rá. Ki lesz sorsolva két Ark: Survival Evolved, egy Vermintide és több véletlenszerű steam kulcs. Emellett most a konzolosoknak is kedvezek, mert egy xbox360-as Alien Colonial Marines is gazdára fog találni. Úgy vagyok vele, ha nem is tudok igazán nagy dolgokat adni, mégis igyekszem minél több dologgal meghálálni a nézőknek, hogy velem pazarolják el az életük értékes perceit. Bár érteni nem értem miért, ettől függetlenül jól esik.
gamerek hu mini  Sokan vagytok Ts-en videósok, annak publikus az elérése, ha valaki beszélgetni, játszani szeretne veletek?
paplovag img Sajnos sok negatív élmény volt ezzel kapcsolatban, de nem csak a trollok miatt nem szoktam publikus szobákban sokáig lenni, hanem mert ha sokan vagyunk egy szobában az élő adás élvezhetetlenné válik, mert mindenki keresztbe beszél. Én általában a streamben vagy a facebook oldalamon kommunikálok a nézőimmel. Nomeg a rendezvényeken. Majdnem mindegyiken ott vagyok, igyekszem minél közelibb kapcsolatot ápolni azokkal akik kíváncsiak rám, hiszen nekem is mókás meglátni ki van a monitor másik oldalán. Nem egy cimbora került így már elő a kalapból, akikkel azóta ha nem is napi, de heti szinten tartjuk a kapcsolatot és időnként le is csúszik egy-két sör.
gamerek hu mini  Egyre inkább vannak felkéréseid, hogy bírod?
paplovag img Szeretném a jövőmet a streamelésben és a szereplésben megtalálni, úgy érzem elég jól helyt állok, nagyon jól érzem magam a fellépéseken is, épp ugyan úgy mint a monitor előtt.
gamerek hu mini ESF , GameNight, Playit?
paplovag img OVS és remélhetőleg Gamescom. Mindenre megyek, az összes városban. Ha hívnak úgy, ha nem akkor megyek magamtól. Tényleg szeretném, ha minél több nézőmmel tudnék ilyen rendezvényeken egy pacsit dobni. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy felutazzon a fővárosba egy-egy rendezvényre.
gamerek hu mini Családra is jut idő?
paplovag img A család úgy 2 megállóra lakik, napi szinten tartjuk a kapcsolatot, heti szinten többször találkozunk. 8 órát dolgozom és ezen felül 1-3 órát streamelek. Más ennyit dolgozik és neki is marad ideje a családra. Szerintem ezzel nincs gond jelenleg.
gamerek hu mini Tudjuk hogy együtt élsz a pároddal már régóta (2 év ). Baba?
paplovag img Hát streamben túl intimnek gondoltam, de már nem alkotunk egy párt Papinával. A Baba projekt így gazdatest hiányában egyelőre nappolódik. Nem is siettetem most szerintem. Szeretnék a csatornámra fókuszálni és elérni vele a célomat. 5 év múlva lesz szerintem aktuális, hogy már le kéne tennem az ikráimat.
gamerek hu mini Zárásként, mi a cél, amit kitűztél, mik a tervek, van e valami ötleted ami robbanásszerű megújjulást hoz majd?
paplovag img A célom, hogy teljes állású streamer lehessek és napi 8-10 órát streamelhessek youtube-ra változatos és tömérdek mennyiségű tartalmat. Imádom ezt csinálni és még, ha tudom is, hogy ennek itthon nincs sok esélye, főképp nem magyar nyelven engem nem érdekel. Én hiszek magamban és hiszek benne, hogy meg tudom valósítani, mert szeretem ezt csinálni és ez az amiben úgy érzem ki tudnék teljesedni.
gamerek hu mini Sok sikert kívánok hozzá, és köszönöm a beszélgetést!
Ha tetszett likeoljátok, de hozzá is szólhattok.